Peruutusoikeus & ReklamaatioReklamaatio

Kuluttajana sinulla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus siitä päivästä lähtien, kun otat tuotteen vastaan. Lain mukaan ensimmäisen kuuden kuukauden aikana on myyjän velvollisuus todistaa, että tuote ei ole viallinen, muuten vika katsotaan alkuperäiseksi. Kuuden kuukauden jälkeen on ostajan velvollisuus todistaa, että vika on alkuperäinen.

Sinun täytyy lähettää viesti viasta ”kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun olet havainnut vian. Jos reklamoit kahden kuukauden sisällä, se lasketaan kuluttajaostoslain mukaan tapahtuneeksi sopivassa ajassa. Kohtuullinen aika voi kuitenkin olla pitempi kuin kaksi kuukautta. Yleensä tarvitaan käypä syy estymiseen, esimerkiksi sairaana tai matkoilla oleminen.Jos reklamaatio hyväksytään

Jos tuotteesi todetaan vioittuneeksi valmistajan takuun perusteella (takuuajan sisällä), yritämme ensin korjata tuotteen. Jos tuotetta ei voi korjata, korvaamme sen uudella tai arvoltaan vastaavalla tuotteella. Jos sinulla on toiveita, voit kirjoittaa ne vikakuvaukseen, jolloin otamme ne huomioon siinä määrin kuin mahdollista.

On tärkeää huomata, että ostaja ei reklamaatiotilanteessa rahoja takaisin, vaan ensi kädessä tuote korjataan ja toissijaisesti lähetetään uusi tuote.Jos reklamaatiota ei hyväksytä

Jos emme löydä tuotteesta vikakuvauksen mukaista vikaa, sinulta voidaan veloittaa 25 euron testausmaksu sekä palautusrahtimaksu. Tämän jälkeen tuote palautetaan sinulle.
Kiistatilanteet

Internetissä tehtäviin ostoksiin pätee laki etä-ja kotimyynnistä. Voit lukea lisää ”Laki etämyynnistä ja myynnistä liiketilojen ulkopuolella” Konsumentverketissä (Ruotsin kuluttajavirasto) tai lue koko lakiteksti (Distans- och hemförsäljningslag) täällä.

Voit myös käyttää verkkovälitteistä riidanratkaisupalvelua, joka on käytettävissä EU-komission kotisivulla: http://ec.europa.eu/odr.

Toimimme aina kuluttajansuojalain mukaan, ja toimintaperiaatteemme on noudattaa kaikkia säädöksiä.

Peruutusoikeus
Kuluttajana sinulla on etä-ja kotimyyntilain 10§ mukaan (Distans- och hemförsäljningslag) oikeus 14 päivän peruutusoikeuteen siitä lähtien, kun olet ottanut tuotteen vastaan. Se edellyttää, että sinun on lähetettävä meille viesti, että haluat peruuttaa kaupan 14 kalenteripäivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.Poikkeuksia peruutusoikeuteen

1.1 Peruutusoikeus ei koske tietokoneohjelmia, käyttöjärjestelmiä, pelejä, muistikortteja eikä ääni–tai kuvatallenteita , jos sinetti on rikottu. Tuotteiden osia ei voi palauttaa.

1.2 Elektronisessa muodossa olevissa ostoksissa, kuten ääni- ja kuvatallenteissa, peleissä, ohjelmalisensseissä tai lahjakorteissa ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen, kun olet ottanut elektronisen tuotteen vastaan tai lisenssikoodi/tieto on luovutettu.


1.3 Käytetyt hygieniatuotteet ja vartalon lähellä pidettävät tuotteet, kuten karvanpoistokoneet, hammasharjat, in-ear-kuulokkeet ja meikit avatuissa pakkauksissa eivät kuulu peruutusoikeuden piiriin hygieniasyistä.

1.4 Elintarvikkeet, kutne kahvikoneen kapselit tai hiilihapotuslaitteen makutiivisteet ja ravintolisät eivät kuulu peruutusoikeuden piiriin.

1.5 Jotkut tuotteet, sisältäen kulututavarat, jotka toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa, esimerkiksi tulostimen värikasetit, kuuluvat peruutusoikeuden piiriin vain jos sinettiä ei ole rikottu.Takaisinmaksu

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat rahasi takaisin 14 päivän sisällä.
Jos sinulla on kysyttävää rahojen palautukseen liittyen, voit soittaa Klarnan asiakaspalveluun numeroon 09-425 99 771.Palautus

Jos tahdot palauttaa tuotteen, sen täytyy olla käyttämätön ja vahingoittumaton alkuperäisessä pakkauksessaan, toisin sanoen samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Jos vaatimukset eivät täyty, Dangstons pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksesta ja tuote tarjotaan lähetettäväksi takaisin 9 euron maksua vastaan.

Jos tahdot hyödyntää peruutusoikeuttasi, vastaat vain palautuksen postikuluista. Jotta palautus hyväksyttäisiin, meidän täytyy saada tuote takaisin. Siksi suosittelemme, että lähetät arvokkaammat tuotteet kirjattuna ollaksesi varma, että se tulee perille.

Peruutusoikeuden käyttötilanteessa Dangstonilla on oikeus tehdä tuotteen arvonalennusta vastaava vähennys. Yleensä luovumme kyseisen vähennysksen tekemisestä, jos tuote palautetaan sinulle tuotteen hinnan, mutta emme toimituskuluja.Huomaa, että sinun täytyy noutaa tuotteesi tehdäksesi palautuksen. Lunastamattomista paketeista veloitetaan 19 euron maksu.

Sinun täytyy lähettää tuote meille ilman tarpeetonta viivytystä ja joka tapauksessa korkeintaan 14 päivää sen jälkeen, kun olet viestittänyt meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Peruutusaikaa katsotaan noudatetun, jos lähetät tuotteet takaisin ennen kuin neljäntoista päivän aika on kulunut.KLIKKAA TÄSTÄ TEHDÄKSESI PALAUTUSANOMUKSEN