YAMAHA Kuuloke EPH-R22 In-Ear White Mic

YAMAHA Kuuloke EPH-R22 In-Ear White Mic

Tiedot

YAMAHA

43655-002

Uusi tuote

Leveranstid 2-5 arbetsdagar.

28,11€


EPH-22-kuulokkeiden kuori on valmistettu polykarbonaatin ja ABS:n yhdistelmästä, joka takaa jämäkkyyden ja vähentää kuoren sisäpuolelta tulevaa korvan resonanssia. Kuori takaa tarkan, pehmeän bassoääntentoiston. Ääniputki ja korvanapit on valmistettu kahdesta eri silikonilaadusta, mikä takaa kuulokenappien täydellisen istuvuuden kuuntelijan korvakäytävään. Uudet 8mm (3/8 ") elementit takaavat mahtavan äänenlaadun selkeällä keskirekisterillä ja voimakkaalla bassoäänellä.

Kuulokkeiden rakenteen pehmeä ja kaareva muoto korostaa muotoilun yksinkertaisuutta, jota on vahvistettu Yamahan ikonisilla logoilla, jotka antavat kuulokkeille laadukkaan ilmeen. Valitse suosikkivärisi: punainen, musta tai valkoinen. Kätevällä kauko-ohjaimella musiikin hallinta ja puheluiden vastaanottaminen iOS ja Android-laitteista onnistuu. Johdon pinta on uritettu vähentämään kitkaa, mikä ehkäisee johdon sotkeentumista, mutta myös estää johdon läpi tulevaa kitkasta johtuvaa melua.

Kompaktin muotoilunsa ansiosta EPH-22-kuulokkeet ovat todella mukavat käyttää. Yamahan ?2-Way Ear Supporter? mahdollistaa kuulokkeiden kantamisen kahdella eri tavalla ? johto korvien yli sijoitettuna tai tavalliseen tapaan niin, että johto roikkuu kuulokkeiden pohjasta alaspäin. 2-Way Ear Supporter on valmistettu joustavasta materiaalista, mikä tekee siitä erittäin hyvin käyttäjän korvaan istuvan.